Ideeën voor (verkoop)acties

Iedereen heeft ideeën zat, en anders “leen” je er een van een ander. Maar het gaat niet om het aantal ideeën. Het gaat om een goed idee. Zodat u sneller uw (verkoop)doelstellingen kunt bereiken. Met een ruime ervaring in salespromotions en direct marketing kan Raulph.com voor u uit een woud ideeën de goede ideeën aanwijzen. Of natuurlijk goede ideeën voor u bedenken.

Foto's bewerken

Mensen zijn visueel ingesteld. Plaatjes communiceren snel, en daar kunnen we maar beter gebruik van maken. Duidelijke, en mooie plaatjes zijn dus belangrijk. En wat nu als het beeld dat u wilt (nog) niet te fotograferen is..? Juist: dan photoshoppen we het in elkaar! Haha, makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig kan Raulph.com u een handje helpen. (> bekijk enkele voorbeelden)

Lekker leesbare tekst

Korte, bondige, maar duidelijke teksten is wat mensen willen. En zó schrijven we teksten.

Ontwerp

Zelfs de beste ideeën of concepten kun je met een slechte vormgeving verprutsen. Laat het daar dus niet aan liggen. En laat ons ervoor zorgen dat iedereen zal zeggen: “ziet er goed uit”.

Genereer meer clicks

Als uw website klaar is voor interactie en conversie, is het tijd om de traffic op te stuwen. Het begint met meten. Dan volgen er acties die meer mensen naar uw site leiden. Daarna weer meten. En welke acties leiden meer mensen naar uw site? Tja.. dat is voor elk bedrijf een ander verhaal. En dus kunnen we daarover alleen na een gesprek met u iets over zeggen.

Interactie op de site

Stel u heeft een prachtige website, waar iedereen vol lof over is. Maar stel dat er tegenover de gemaakte kosten amper inkomsten staan. Is die website dan nog wel zo “mooi”? Misschien moet die site meer respons uitlokken. Reacties die uiteindelijk tot verkoop kunnen leiden. Raulph.com (tezamen met haar initiatief Lead2conversion) kan prikkelende interactieve mogelijkheden voor uw site ontwikkelen, die een dialoog tussen prospects en uw bedrijf op gang kunnen helpen.

Foto's

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Maar heeft u goede foto’s? Welk plaatje past bij uw boodschap en uiting(en)? Gaat u zelf foto’s maken? Moet er een foto uit stock geselecteerd worden? Raulph.com heeft kijk op uw zaak. En – als u wilt – maken of regelen wij mooie foto’s voor uw merk of bedrijf.

Website onderhoud

Een mooie gedateerde site vindt uw doelgroep waarschijnlijk helemaal niet zo mooi. Maar u heeft vast onvoldoende tijd om de site up-to-date te maken en te houden. Wij wel ! En we helpen u graag om geschikte content hiervoor te maken of te schrijven.